https://www.facebook.com/pg/Feijenoord.GebiedRotterdam/photos/?tab=album&album_id=2159734467377236

Hoi Gloria, ik dacht dat je misschien wel de tekst van de speld wilde ontvangen, bij deze: Gloria Summerville:
De volgende dame die aan de beurt is, is weer een vrijwilligster van heel andere aard. Dat is wat vanavond voor mij extra bijzonder maakt. We zien hier een doorsnee van de vrijwilligers van Feijenoord, in diversiteit van onze inwoners maar ook in diversiteit van het vrijwilligerswerk wat gedaan wordt. Deze dame heeft een zware tegenslag gehad in haar leven en haar gezondheid, maar ze heeft van deze tegenslag haar kracht weten te maken. Toen Gloria Summerville hoorde dat ze HIV positief was stortte haar wereld even in, maar ze wist op te krabbelen en haar tegenslagen in te zetten voor anderen. Ze is aan de slag gegaan om het taboe rondom HIV te doorbreken, ze is voorlichtingen gaan geven binnen de Surinaamse gemeenschap en op scholen. Ze is mensen uit Feijenoord met HIV gaan ondersteunen zodat zij hun leven weer positief in gaan zien. En positiviteit is de grootste kracht van Gloria. Met haar uitstraling weet ze iedereen te beïnvloeden en weet ze taboes te doorbreken. Ze is opgegeven voor deze speld door mensen die geraakt zijn door haar kracht en doorzettingsvermogen en dat waren wij ook.
De droom om een inloophuis te creëren in Feijenoord waar mensen met HIV terecht kunnen om te werken aan hun gezondheid en kracht, en de manieren die je verzint om hiervoor geld in te zamelen sieren je als mens.
De gebiedscommissie heeft diepe waardering voor de kracht die je weet te putten uit je ziekte en die je inzet om anderen in dezelfde situatie te helpen. Deze speld is voor jou.
Met vriendelijke groet, Anna-Maria

https://rtvr.nl/HH2Q
https://www.soaaids.nl/nl/informatie-voor/diversiteit/goed-leven-met-hiv#

Goed leven met hiv | Soa Aids Nederland
www.soaaids.nl
Dat je goed met hiv kunt leven vertellen vijf mensen met hiv in deze video’s. En je hoort en ziet het verhaal van vijf mensen uit hun directe omgeving.

https://www.hivvereniging.nl/en/posidivas/blog?start=30
https://www.clickshots.nl/splash/amsterdamdiner/2016/

Clickshots Photosite: AmsterdamDiner 2016
www.clickshots.nl
Fotografie: Ramon van Jaarsveld & Marianne Bieshaar Klik hier voor het bekijken van alle foto’s

https://afromagazine.nl/nieuws/ik-heb-hiv-maar-ik-ben-niet-hiv

https://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/39094/gloria-is-39-en-hiv-positief-ik-ben-het-vertrouwen-in-een
https://www.hivvereniging.nl/en/posidivas/blog/394-aan-niets-overleden
https://www.facebook.com/wereldaidsdagrotterdam/
https://www.hivvereniging.nl/en/posidivas/blog?start=105
https://www.hivvereniging.nl/en/posidivas/blog/398-jouw-leven-met-hiv-kan-heel-mooi-zijn
https://www.hivport.nl/hiv/sociale-kaart-hiv-rotterdam-op-alfabet

Jouw leven met Hiv kan heel mooi zijn.
www.hivvereniging.nl
door Gloria Summerville Hoe mooi ben ik? Ik kijk in de spiegel ik zie me zelf. Een pracht van een bloem. Een kleur om van te leven. Accepteren en van me zelf te houden. Zo mooi ben ik dan. Hiv maakt me niet wie ik ben. Het leven met Hiv kan heel mooi zijn. Daarom kijk elke dag in de spiegel !! Zie…

Wereld Aids Dag Rotterdam – Home | Facebook
www.facebook.com
Wereld Aids Dag Rotterdam, Rotterdam. 295 likes · 7 talking about this. World Aids Day Rotterdam – jaarlijkse evenementweek rond 1 december om de…

Gloria is 39 en sinds 11 jaar hiv-positief: Ik ben het vertrouwen in een relatie kwijtgeraakt
vrouw.nl
Het is vandaag Wereld Aids Dag, de dag waarop wereldwijd aandacht gevraagd wordt voor aids en hiv. Dat dit virus ook in Nederland nog altijd voorkomt, ondervond Gloria Summerville (39) aan den lijve. Elf jaar geleden ontdekte zij dat ze hiv-positief is.

Video – 40-jarige Gloria Summerville is HIV positief …
www.familienieuws.com
“Ik weet nog dat mijn zusje uit Suriname kwam en dat ik haar op ging halen op het station. Ze stortte echt in toen ze me zag.

Ik heb hiv, maar ik ben niet hiv | Afro Magazine
afromagazine.nl
Bijna 11 jaar nadat ze hiv-positief getest werd, zet Gloria Summerville zich nog ten volle in om anderen te helpen die met de ziekte leven. “Ik heb hiv, maar ik ben …